mandag den 3. marts 2014

Må hellere lige ta' bestik af situationen - og foreta' en udskiftning...

Jeg ligger inde med dyngevis af samlemærker til Bilka/Føtex/Salling, dels har jeg de sidste måneder handlet meget i Føtex og A-Z, og dels har jeg fået en del mærker på mit arbejde, hvorfra der handles meget i A-Z og Føtex.
For en gangs skyld kan jeg virkelig bruge det man kan samle mærker til; alt for ofte har det være helt forkerte ting til vores husholdning.

Denne gang er det bestik, og det er virkelig pænt og af god kvalitet, så jeg har fået køkkenbestik til 12 personer, børnebestik til Emilie + et ekstra sæt, og et sæt kagegafler med kagespade.


Skal lige ha' hentet to sæt kagegafler mere, så jeg har til 18 personer, og så kan der også blive en kagespade til min søn og svigerdatter, som ikke ejer skyggen af en lagkage-skære-og-ta'-ting, og så skal jeg ha' et krydderikværnesæt til campingvognen.


Nu kan jeg så samtidig få skiftet campingbestikket ud; det gamle med kulørte skafter er vist 10-12 år gammelt og efterhånden både slidt og falmet. Det gamle fra køkkenet får lige en pudsning; så kan det godt klare nogle sæsoner i husvognen ;)

Go' mandag aften ;)

4 kommentarer:

 1. Det er da dejligt, der endelig er kommet noget, du har lyst at bruge dine mærker til. Jeg tror faktisk også, jeg vil købe nogle kagegafler.
  Er det rigtigt, jeg ikke kan sætte mig på som fast læser nogen steder? Eller er jeg bare stæreblind?

  SvarSlet
 2. Nu skulle problemet være løst ;) Vores net har drillet mig, så det var altså ikke alt, der var kommet til at fungere ;)

  SvarSlet
 3. Hej søde Britta;)
  Selvfølgelig vil jeg hellere end gerne følge dig her;)
  Det er skønt da man kan bruge de mærker det har fra gang til gang,sidste år købte vi rejsekufferter,rigtig gode, med at samle guldmærker.
  Hvor er det dejligt at i får både gaver og blomster, selvom som du siger at det ville jo have været bedre at nogen havde tænkt på ham mens han var sygemeldt....;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Hvor du bliver 'begavet' i øjeblikket :-)
  Jeg har kun en enkelt kagegaffel. Vi klarer som regel kagespisningen med en ske, men det ser jo godt ud, når det rigtige værktøj er lagt frem.

  SvarSlet