torsdag den 3. april 2014

"Nye" vasketøjstønder...

Da min mor døde, arvede jeg et par gamle vasketøjstønder med låg; det er retro, så det basker... ;)
Jeg kan godt li' retro, men lige netop disse to tingester, syntes jeg ikke passede ind rent farvemæssigt; dog er de jo ret praktiske, da de også kan fungere som taburetter.


Under oprydning i nogle stofrester faldt jeg over et betræk fra en kasseret madras, og straks lurede jeg, at der ku' blive et par betræk til vasketøjsdimserne... På lågene har jeg brugt en rest sandfarvet nervøs velour, der matcher betrækkene til tønderne...


Det hele er ikke rigtigt monteret endnu; der skal jeg altså lige ha' udtænkt en smart løsning. men indtil videre er jeg ret glad for resultatet, og nu passer de meget bedre sammen med resten af bryggerset...
Jeg skal også ha' lavet et ekstra sæt betræk dertil, da de om sommeren befinder sig i forteltet på campingpladsen. Der er både opbevaringsplads og siddeplads i den samme ting; det er jo ret praktisk. Men de brunlige farver passer altså ikke til resten af campinggrejet ;)

1 kommentar:

  1. Jeg har aldrig sent sådanne vaskekurve, men det er rigtigt smart at det både er opbevaringsplads og et par ekstra siddepladser.

    SvarSlet